Grupa Građana Dr Dragan Milić prikuplja potpise za predstojeće izbore

Grupa Građana Dr Dragan Milić prikupljaće potpise za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Nišu.

Grupa Građana Dr Dragan Milić, na izbore u Nišu, izlazi samostalno.

U prostorijama novoformirane Grupe Građana Dr Dragan Milić u ulici Svetozara Markovića br. 20, (dobro poznata Jorgovan mala), preko puta SUP-a, građani mogu da daju svoju podršku za učešće ove grupe građana na predstojećim izborima u Nišu. Potpisi će se overavati u periodu od 12 do 20 sati. (Potrebno je doći lično sa ličnom kartom).

Potpisi za podršku ovoj grupi građana u utorak 30. aprila prikupljaće se i u Niškoj Banji u kancelariji u Ruzveltovoj ulici br. 7 koja se nalazi  kod starog groblja.  Potpisi će se i u Niškoj Banji overavati u periodu od 12 do 20 sati. (Potrebno je doći lično sa ličnom kartom).

Svetozara Markovića br. 20, (dobro poznata Jorgovan mala), preko puta SUP-a
2 Responses
 1. Marko Petrović

  Poštovani,

  da li nastavljate sa prikupljanjem potpisa i posle praznika tj. 7. maja ili je prikupljanje zavrseno?

  S poštovanjem

  1. Група грађана Др Драган Милић

   Grupa Građana “Dr Dragan Milić” nastaviće u utorak 7. maja i sredu 8. maja sa prikupljanjem potpisa, kako bi učestvovali na predstojećim lokalnim izborima u Nišu 2. juna kada se biraju gradski parlament i skupštine pet niških opština.
   Pozivaju se građani Opština Palilula, Medijana, Pantelej i Crveni Krst da daju podršku potpisom kako bi Grupa Građana “Dr Dragan Milić” imala predstavnike i u skupštinama svih pet niških opština.
   Potpisi za Grad Niš i Nišku Banju su prikupljeni, potrebno je prikupiti potpise i za druge četiri opštine. Grupa Građana “Dr Dragan Milić”, na izbore u Nišu, izlazi samostalno.
   U prostorijama novoformirane Grupe Građana Dr Dragan Milić u ulici Svetozara Markovića br. 20, (dobro poznata Jorgovan mala), preko puta SUP-a, građani mogu da daju svoju podršku za učešće ove grupe građana na predstojećim izborima u Nišu. Potpisi će se overavati u periodu od 10 do 20 sati u utorak 7. maj i sredu 8. maja. (Potrebno je doći lično sa ličnom kartom).
   Svetozara Markovića br. 20, (dobro poznata Jorgovan mala), preko puta SUP-a

Leave a Reply