GG „Dr Dragan Milić“ 4. na izbornoj listi u Nišu, drugi po redu je Oliver Paunović

Gradska izborna komisija (GIK) potvrdila je noćas izbornu listu Grupe građana „Dr Dragan Milić“ tako da će se na glasačkim listićima na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Niša naći pod rednim brojem četiri.

 

Nosilac liste pomenute grupe građana je doktor Dragan Milić, na drugom mestu se nalazi producent Oliver Paunović, na trećem je profesor niškog Univerziteta Predrag Cvetković, na četvrtom novinarka Daliborka Alihodžić, a peta je glavna sestra klinike Marica Bajović.

Među prvih deset kandidata za odbornike su i ekonomista Mladen Đurić, profesor Ekonomskog fakulteta Boban Stojanović, doktor medicine Slavica Georgijev, glavna sestra intenzivne nege Aleksandra Milenković i advokat Milena Vakić.

Milić je prilikom predaje izborne liste i 1.222 potpisa građana istakao je da se ovih dana, prema njegovim rečima, uverio u veliku podršku građana, tako da očekuje jako dobar rezultat na izborima i „čak mnogo bolji nego što se uopšte može zamisliti“.

„Mislim da narod ume da prepozna borce za prava grada Niša. Mi to jesmo zaista, a ne samo delarativno. Nakon izbor to će se videti“, izjavio je on.

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ sakupila je dovoljan broj potpisa za predaju izborne liste za Skupštinu niške opštine Niška Banja, a još danas će sakupljati potpise za predaju odborničkih lista za skupštine opština Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Medijana.

Potpisi se overavaju od 10 do 20 sati u njihovim prostorijama u ulici Svetozara Markovica 20, preko puta Policijske uprave Niš, a na overu potpisa potrebno je doći sa ličnom kartom.

Izvor: JuGmedia

Leave a Reply