Vratiti Nišku Banju na turističku mapu Srbije

Niška Banja je velika razvojna šansa Niša posebno u turističkom delu ali je proteklih godina izostala podrška vlasti. Sva obećanja da će uložiti u razvoj Banje nisu se ostvarila a umesto toga kao “turističke atrakcije” dominiraju ruinirani hoteli, ukazali su doktoru Draganu Miliću, nosiocu liste GG “Dr Dragan Milić” stanovnici ove niške opštine.

Doktor Dragan Milić naveo je da izgradnja Niške Banje sa svim sadržajima modernih turističkih destinacija mora da bude prioritet.

“Vratiti Nišku Banju na turističku mapu Srbije, Balkana i Evrope, izričit je doktor Milić koji se susreo i sa meštanima Donjeg Matejevca.

Oni su istakli da imaju problem sa kanalizacijom i seoskim putevima i da su nezadovoljni organizacijom rada seoske ambulante.

“Niš nije siromašan ali neko ima druge prioritete a to nisu potrebe Nišlija. Pričati o vodi, struji i kanalizaciji u 21.veku je za nas neprihvatljivo jer su to osnovne potrebe koje se moraju prvo rešavati da bi se krenulo u razvoj, izjavio je doktor Dragan Milić, nosilac istoimene izborna liste na lokalnim izborima 2.juna.

Leave a Reply