„Od rakije do vinjaka – milion dinara za bife“: Opozicija o nabavkama u opštini Medijana

Foto: N1 Beograd

Dr Dragan Milić, čija grupa građana je na izborima u Nišu dobila najveću podršku građana među opozicionim strankama, rekao je da je u opštini Medijana raspisan tender na skoro milion dinara za nabavku potrepština za bife.

„Ako mogu tako da naslovim, za bife, gde kaže, 580 hiljada dinara je raspisala upravo opština Medijana, a 400 hiljada dinara Skupština opštine. Naručen je Čivas, Gorki list, Balantajns, likeri od čokolade, kokosa, rakije, dunje, jabuke, kajsije, viljamovka, lincura, Rubin vinjak, Tikveš, Šardone, Stobi, Vršački vinogradi i vinarija iz Mačvanske Mitrovice. Da ne bude kao da reklamiram nekog, ali lista tačno jasnih želja, milion dinara za bife. Toga više neće biti. Ta vrsta bahaćenja na narodne pare u Nišu, odnosno u Medijani, neće biti“, kazao je dr Milić.

Neposredno nakon ovog tendera, navodi dr Milić, raspisana je i nabavka za kafane.

„Opština Medijana daje pola miliona za kafanu, za uslugu u etno kafani koja ima dva objekta u bližem centru Niša, a u jednom objektu bar 200 mesta za ručavanje. Drugari iz opštine Medijana, odakle vas 200? U stalnom radnom odnosu je 41. Zašto raspisujete tender da mora da bude 200? I gle čudesa, sa internet dometom u bašti. I to je 500.000 dinara“, navodi.

Leave a Reply