Dragan Milić o saradnji sa SNS-om: Nakaradne političke špekulacije za politički neinteligentne

„U to mogu da poveruju samo politički neinteligentne osobe“; foto: JV printscreen

Mogućnost saradnje sa Srpskom naprednom strankom Dragan Milić naziva glasinama i ocenjuje ih kao “nakaradne političke špekulacije u koje mogu da poveruju samo politički neinteligentne osobe”.

Nakon što mu je uručeno rešenje o prestanku radnog odnosa na Medicinskom fakultetu u Nišu, koje je on doveo u vezu s politikom, nosilac izborne liste Grupe građana „Dr Dragan Milić“ i direktor niške Kardiohirugije ponavlja da se neće “povući iz izborne trke za bolji, bogatiji i pravedniji Niš”.

Iako nije potpisao protokola o nesaradnji sa SNS-om koji je većina niških opozicionara potpisala, jer je, kako je rekao, tražio i dodatak o departizaciji, Milić još jednom napominje da posle izbora neće sa naprednjacima.

Glasine oko navodne saradnje sa SNS-om su nakaradne političke špekualcije u koje mogu da poveruju samo politički neinteligentne osobe – kaže Milić.

Podsetimo, Dragan Milić nije izabran za redovnog profesora Medicinskog fakulteta u Nišu jer je Komisija odlučila da ne ispunjava uslove po nekoliko tačaka.

Jedan član komisije naveo je da je u “čitavu priču ušla politika” i da mu smeta “navodna umešanost Beograda u onemogućavanje razvoja kardiohirurgije u Nišu”.

Izvor: Južne vesti/Sonja Vidojković

Leave a Reply